foalogo  
FOA-Psykiatri - et fagligt videnscenter

Skovagervej 2, 8240 Risskov, Tlf. 7847 1041, SE nr. 1287 7749 - Danske Bank reg.nr. 9570 2280876

 

 

     Forside
     Bestyrelsen
     Tillidsvalgte
     Generalforsamlingen
     Vingefanget
     Aftaler
     Studieture
     Nordisk samarbejde
     Bliv medlem
     Kontakt os
     Fællestillidsrepræsentant
     Vores adoptivbarn

 

 
Se programmet

 

 

Århus Bryghus - besøg
Af Jesper Priskorn

Vi har nu fået mulighed for at besøge Århus Bryghus.

Besøget vil bestå at en rundvisning og en fortælling om øllet og historien.

D.16. oktober kl. 18.00 - med spisning - der er begrænsede pladser 40 stk. - prisen er sat til 50,- kr. - mere af hensyn til at man møder op.

Besøget vil vare ca. 2½ time.

Århus Bryghus ligger Gunnar Clausens vej 26, 8260 Viby J.

Vi vil foreslå vi mødes ved Århus banegård kl. 17.00 og tager odderbanen kl. 17.16 til Gunnar Clausens vej og går det sidste stykke og retur samme vej ca. kl. 20.59.

Dem som har mere lyst til at smage på øl eller andet kan jo så følges videre derfra.

Bryggeri besøg på Århus Bryghus
Af Jesper Priskorn

Medlemmer fra Psykiatriklubben/FOA psykiatri og medlemmer fra Social- og sundhedsassistentklubben mødes d.16.oktober sidst på eftermiddagen på Århus banegård - til en for de fremmødte hyggelig og lærerig aften på Århus Bryghus.

Vi startede ud med en togtur med Oddergrisen - og en lille gåtur til bryggeriet, et bryggeri som ikke umiddelbart var noget at prale af - en cement firkant i et industrikvarter - indvendigt var der en lille kantine, hvor vi senere skulle prøvesmage godterne og i selve bryghallen var der flere rustfri cylindere fyldt med øl i forskellige smagsnuancer.

Toni Mikkelsen - besøgschefen, tog imod og viste rundt, selve rundturen var hurtigt overstået - men fortællingerne om de forskellige øl sorter tog lang tid - men var spændende at høre om - og vi prøvesmagte øllet direkte fra øl cylinderne, samtidig med fortællingerne om herkomsten.

Efter beretningerne stod den på smørrebrød og yderligere ølsmagning og efter ca. små 3 timer vendte vi tilbage med Oddergrisen. Det var en hyggelig aften


      Opdateret d. 16.8.2012